Tümer ALTAŞ A.Ş. Online Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi Veritabanı Deneme Erişimi Süresi Uzatma Duyurusu

02 Nov 2022

Değerli AGÜ Mensupları,

"Tümer ALTAŞ A.Ş. Online Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi" deneme veritabanı 30 Kasım 2022 tarihine kadar süresi uzatılmıştır.

Tümer ALTAŞ A.Ş. Online Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veri tabanı (e) YDS, YÖKDİL, TIPDİL, PTE, IELTS, TOEFL iBT sınavlarına hazırlık amacıyla oluşturulmuş bir veri tabanıdır.

Erişim Linki: https://www.tumeraltas.com.tr/

Not: “Giriş Yap →Yeni Hesap Oluştur” sekmelerinden bilgilerinizi girerek  hesabınızı oluşturmalısınız. Sadece kurumsal mail adresinizle (......@agu.edu.tr uzantılı) üye olduktan sonra mail adresinize gelen aktivasyon linkini onaylayarak üyeliğinizi etkinleştirmelisiniz. Sistemde 7 günlük deneme erişimi süresi ile ilgili gelen uyarı veya mesajı lütfen dikkate almayınız. 30 Kasım’a kadar kullanılabileceksiniz.

Sağlıklı günler dileklerimizle,

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

AGÜ Kütüphanesi olarak; tüm personelimiz ile her türlü teknik destek, istek ve önerilerinizi sağlamak üzere helpdesk.agu.edu.tr veya kutuphane@agu.edu.tr aracılığıyla sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.